Nederland niets geleerd van Saban B.

Murat O. poseertNadat de levensgevaarlijke crimineel Saban B. tijdens zijn verlof naar Turkije ontsnapte, krijgt nu loverboy Murat O. om dezelfde redenen vrijaf.

Murat O. werd enkele maanden geleden veroordeeld tot vier jaar cel voor het tot prostitutie dwingen van vrouwen. Maar nu mag de ijdele loverboy wel de geboorte van zijn kind meemaken. Dit tot grote woede van zijn slachtoffers. Twee van hen staan doodsangsten uit, omdat ze denken dat O. wraak zal nemen. Ze hebben een advocaat in de arm genomen.

Murat O. rechtsO. maakte deel uit van een bende pooiers en loverboys. Samen met Youssef O. en broer Megmed O. misleidden of dwongen zij vrouwen tot prostitutie in de rosse buurten van Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Utrecht. Het zou gaan om meer dan twintig vrouwen. Naar nu blijkt heeft het Amsterdamse gerechtshof hem strafonderbreking verleend in verband met ‘persoonlijke omstandigheden’.

O. is nu vrij in afwachting van zijn hoger beroep op 16 juli. Volgens plaatsvervangend hoofdadvocaat-generaal Charles Wiegnant zijn er geen concrete aanwijzingen dat Murat O. tijdens zijn verlof naar het buitenland vlucht, zo zei hij op Radio 1.

Bron: De Telegraaf

Lees ook:Saban B. mogelijk in Turkije gehoord als getuige
Lees ook:Saban B. morgen voor de rechter in Istanbul
Lees ook:Saban B. runt discotheek in Turkije
Lees ook:Saban B. eindelijk opgepakt in Turkije
Lees ook:Saban B. weer op vrije voeten

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nederland niets geleerd van Saban B.

  1. beezlebub

    Een stap richting mijn dochter en ik schier hem helemaal aan stukken !! iets wat al lang had moeten gebeuren

      /   Reply  / 
  2. Oktay

    TRIEST, voor de NEDERLANDSE WET

      /   Reply  / 
  3. de schoolmeester

    Is dit de gang van rechtspraak of van kromspraak? Wanneer beseft men eens dat het lot van de slachtoffers belangrijker is, dan dat van de daders?

      /   Reply  / 
  4. En nu

    De politie heeft de afgelopen weken zes mannen en drie vrouwen aangehouden in de leeftijd van 20 tot 45 jaar, omdat ze ervan verdacht worden meerdere vrouwen te hebben ontvoerd. De vrouwen zijn verkracht en werden gedwongen seks te hebben met dieren. Dat laat de politie Flevoland weten.

    De zaak kwam aan het rollen toen een 22-jarig slachtoffer uit België wist te ontsnappen uit een loods in Kraggenburg. Zij lichtte de politie in.

    In Brussel was de 22-jarige vrouw onder valse voorwendselen een auto ingelokt en werd ze naar Nederland ontvoerd. In Nederland dwongen de ontvoerders haar tot seks met mannen en dieren, waarbij foto’s werden gemaakt. Verder werd ze geschopt, geslagen en ernstig bedreigd. Behalve de 22-jarige vrouw hebben de verdachten zeker nog twee vrouwen ontvoerd. Ook in Den Haag wisten twee Belgische vrouwen aan de ontvoerders te ontsnappen.

    Acht rechercheurs houden zich met de zaak bezig. Tot nu zijn er twee Belgen en vijf Nederlanders aangehouden, maar de politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>