Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya

Antalya is de populairste badplaats van Turkije. Dat is niet zo gek natuurlijk, want het is er altijd mooi weer en het heeft naast mooie stranden ook nog veel historie in huis. De Nederlandse Anja Bokhorst-Doets komt er ook graag. De Turkije liefhebster heeft al in een aantal verschillende hotels gelogeerd in Antalya, maar het Ramada Plaza is favoriet.

Je kunt in het Ramada Plaza logeren op basis van ontbijt, half en volpension of all-inclusive.

Niet alles is gratis bij all-inclusive

“Tijdens mijn verblijf in het Ramada Plaza afgelopen november had ik deels uitzicht op de zee. Ik had een ruime kamer met een fijn bed en een heerlijke douche. Op de kamer heb je een gevulde koelkast staan, maar bedenk je goed: niet alles is gratis bij all-inclusive. Dit geldt ook voor de producten die in de badkamer staan”, aldus Anja.

Het personeel spreekt goed Engels in het hotel. Ook is er genoeg te vinden in het hotel, zo is er een hamam, een overdekt zwembad, een buitenzwembad en een fitnessruimte met fitnessprogramma’s. Het eten is uiteraard (zoals meestal in Turkse hotels) erg uitgebreid.

Hotel ligt centraal en vlakbij historisch centrum

“De ligging van het hotel is erg centraal. Op de hoek van het hotel kun je de oude tram pakken die je naar het Archeologisch Museum en Beach Park brengt. Op ongeveer 10 minuten lopen zit je bij de gezellige oude haven. Kaleiçi, het historische gedeelte van Antalya, ligt 3 minuten van het hotel vandaan. Je kunt ook door het Karaalioğlu Park naar Kaleiçi lopen.”

Heb jij ook een favoriet hotel waar je graag over wilt vertellen? Of heb je wel eens in hotel gelogeerd waar je nooit meer wilt komen? Ik hoor het graag. Je kunt een mailtje sturen naar: [email protected]

Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Op vakantie in Turkije? Ga er op uit!
Lees ook:Pretpark Vialand in Istanbul verwacht 30 miljoen bezoekers
Lees ook:Turkije bezit duurste hotel van Europa
Lees ook:Drie verborgen schatten van Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>