Corendon stationeert ook vliegtuig op Brussels Airport

Touroperator Corendon zal vanaf 1 april ook een vliegtuig op Brussels Airport stationeren. Het is het eerste vliegtuig van Corendon dat een basis in België krijgt.

De Boeing 737-300 van Corendon Airlines telt 148 zitplaatsen en zal wekelijks vijftien keer vliegen naar de bestemmingen Antalya, Bodrum en Izmir. “Uit onderzoek van Corendon blijkt eens te meer dat de Belgische vakantieganger hoge eisen aan zijn vakantie stelt waarbij goede service, prijs-kwaliteitverhouding en vooral gunstige vertrekuren enorm belangrijk zijn. Dit heeft Corendon doen besluiten een vliegtuig in te zetten speciaal voor de Belgische markt naar de populairste bestemmingen aan de Turkse kust”.

De reisorganisatie stelt vast dat voor de winterperiode 2009/2010 de vliegvakanties bijna 7 procent moeten inboeten. Terwijl de Europese bestemmingen het moeilijker hebben, scoort Turkije goed. Dat heeft volgens Corendon te maken met “een uitgebreid all-inaanbod tegen aantrekkelijke prijzen”. Corendon Belgium, onderdeel van de internationale reisorganisatie Corendon, vliegt jaarlijks ruim 40.000 Belgische vakantiegangers naar bestemmingen in Turkije, Griekenland, Egypte, Tunesië en Marokko.

Corendon Airlines gaat overigens nog twee nieuwe Boeings 737-800 aan zijn vloot toevoegen. Die zal dan zeven toestellen tellen.

Bron: Metrotime

Lees ook:‘Patatje met’ op vluchten van Corendon
Lees ook:Corendon directeur vanavond bij Pauw & Witteman
Lees ook:Touroperator Corendon bestaat 15 jaar en heeft een nieuw logo
Lees ook:Corendon gaat voor groene droom
Lees ook:Atilay Uslu (Corendon) is de meest invloedrijkste Turkse Nederlander

1 Reacties // Reageer

One thought on “Corendon stationeert ook vliegtuig op Brussels Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>