Visum voor Turkije in één keer aanvragen voor hele groep of gezin

Ga je met een groep vrienden op vakantie naar Turkije? Of met het hele gezin? Dan heeft iedereen een eigen visum nodig. Als je online een visum aanvraagt, zoals bij e-visums.nl, kun je voor een ongelimiteerd aantal personen tegelijkertijd het visum aanvragen. Nadat alle gegevens van je medereizigers zijn ingevoerd kan er ook in één keer betaald worden. Hier heb je geen creditcard voor nodig, je kunt gewoon betalen met iDEAL, Bancontact of een overboeking.

Fouten tijdens invullen visumaanvraag Turkije

Het komt nogal eens voor dat mensen verkeerde gegevens invoeren tijdens het aanvragen van een visum. Een geboortedatum die niet klopt of een fout in een naam. De medewerkers van e-visums.nl halen de gemaakte fouten er gelijk uit: “Ons systeem is zo gebouwd, dat eventueel gemaakte fouten in de aanvraag direct naar voren komen, wij stellen de mensen daarvan ook gelijk op de hoogte. De aanvragen worden handmatig gecontroleerd door onze werknemers.”

Met paspoort of ID-kaart naar Turkije?

Wij controleren onder andere of mensen een paspoort en ID-kaart niet met elkaar verwisselen. En we kijken of de lengte van het documentnummer correct is. Bij een paspoort begint het documentnummer altijd met een “N” en bij een ID-kaart met een “i”.”

“Daarnaast wordt er gekeken of de datums die worden ingevoerd wel bestaan. Verder bekijken wij of de geboortedatum wel correspondeert met de aangiftedatum van het reisdocument. Men kan niet jonger zijn dan dat het reisdocument is ingegaan bijvoorbeeld. Tot slot wordt er gekeken dat de aanvraag en de vervaldatum niet gelijk kunnen zijn van een paspoort.”

Voor het kopen van een visum of voor meer informatie, check de website.

Lees ook:Visum nodig voor Turkije? E-visums.nl helpt je waar nodig
Lees ook:Meest gemaakte fouten bij aanvraag visum voor Turkije
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Visum voor Turkije aanvragen met een verblijfsvergunning?
Lees ook:Naar Turkije? Paspoort moet 60 dagen geldig zijn na afloop visum

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Visum voor Turkije in één keer aanvragen voor hele groep of gezin

 1. Wouter

  Heb veel positiefs gehoord over Turkije, lijkt me een super land.
  Bedankt voor alle informatie, veel geleerd op deze website :)

    /   Reply  / 
 2. Tosca de Jong Auteur

  Bedankt Wouter. Turkije heeft heel veel moois en leuks te bieden!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>