Turkije blog op zoek naar een nieuwe blogger!

Na drie jaar met veel plezier geblogd te hebben voor Turkije.blog wil ik het stokje graag overdragen aan een nieuwe blogger. Vanwege een nieuwe baan in Nederland heb ik namelijk besloten Turkije (voorlopig) te verlaten..

Deze blog is toch wel een beetje ‘een kindje’ van mij geworden, ik hoop dan ook dat de opvolger een net zo’n (of nog grotere) Turkije liefhebber is. Woon of werk je zelf in Turkije of heb je veel van het land gezien? Ken je de mensen en de cultuur goed? Houd je van schrijven en mooie foto’s maken? Stuur dan even een mailtje met je motivatie en CVnaar: [email protected]

Succes en blog ze!

Tosca de Jong

Lees ook:Afscheid
Lees ook:Wordt de nieuwe Turkije-blogger!
Lees ook:Wordt de nieuwe Turkije-blogger!
Lees ook:Goedkoop e-visum Turkije is 180 dagen geldig
Lees ook:DJ Ummet Ozcan op nr 31 in de DJ Mag top 100

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Turkije blog op zoek naar een nieuwe blogger!

  1. Maartje

    Ik hoop dat je een nieuwe blogger hebt kunnen vinden! Of ben je nog steeds op zoek?

      /   Reply  / 
  2. frank

    Ik geef het je nu te doen om over Turkije te schrijven. De president begon redelijk goed door wat socialere wetten op poten te zetten, idem met infrastructuur en economie, maar nu begint hij steeds meer op een machtswellusteling te lijken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>