Saban B. bedreigde journalisten in discotheek (video)

Discotheek Escape

Het bezoek van de Telegraaf-journalisten John van den Heuvel en Bert Huisjes aan de discotheekvan de ontsnapte vrouwenhandelaar Saban B. in Turkije was niet zonder gevaar.

Toen de dappere journalisten in Saban’s club Escape stonden in het Turkse Antalya werd de sfeer al snel heel dreigend. B. liet weten dat ze een hele grote fout hadden gemaakt om hem op te zoeken. Van den Heuvel en Huisjes kwamen gelukkig met de schrik vrij.

De naam Escape is door Saban B. en Holleeder-relatie Servet Y. bewust gekozen, ze vonden dat wel een goede grap. Zolang B. in Turkije blijft kan hij niet worden aangehouden, omdat hij een Turkse staatsburger is en Turkije niet uitlevert.

De enige oplossing ligt in het verleden: hem niet met verlof laten gaan. Met slechte mensen gaat het altijd goed, zo blijkt maar weer.

Het misdaadprogramma Blauw van AT5 besteedde uitgebreid aandacht aan de ontwikkelingen rondom Saban B.

Lees ook:Saban B. en relatie Holleeder runnen discotheek ‘Escape’
Lees ook:Saban B. runt discotheek in Turkije
Lees ook:Saban B. weer op vrije voeten
Lees ook:Saban B. morgen voor de rechter in Istanbul
Lees ook:Verhoor Saban B. mislukt in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>