Hysterisch tv-programma krijgt boete van 5 ton

Kanal D, de zender die het Turkse televisieprogramma ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ uitzend heeft een zeer hoge boete gekregen vanwege schokkende opmerkingen van een deelneemster in het programma.

De RTÜK (Hoge Raad) legde de boete (van maar liefst 502,979 turkse lira) op omdat een vrouw in het programma tegen haar man riep: ,,Liefje, stel je voor dat ik het met een andere man doe! Denk aan slechte dingen! Denk aan mij met een ander man schatje!” De vrouw deed dit om haar man te motiveren beter zijn best te doen tijdens een opdracht in de show. Het moment waarin de vrouw los ging is niet uit het programma geknipt en gewoon uitgezonden. Kijkers vonden wat de vrouw schreeuwde schokkend en klaagden erover. Het programma was al eerder in opspraak geraakt omdat er te veel geschreeuwd wordt door de deelnemers in de show.

Ben Bilmem Eşim Bilir (‘Vraag het niet aan mij, maar aan mijn echtgenoot’)

Ben Bilmem Eşim Bilir is een zeer hysterisch programma waarin getrouwde stellen allerlei opdrachten moeten vervullen. De vrouwen die deelnemen staan vaak tegen hun mannen te schreeuwen als viswijven. Je zou denken dat de koppels 10 miljoen of een villa kunnen winnen, maar het gaat slechts om een auto… De show wordt ieder weekend uitgezonden op de Turkse televisie.

Zie hieronder enkele fragmenten

Lees ook:Turkije straft Kuifje wegens roken
Lees ook:Bus vliegt uit de bocht in Alanya; 2 doden, 29 gewond
Lees ook:Dogan Yayin: ‘Hoge boete voor kritische verslagen Erdogan’
Lees ook:Vechten voor persvrijheid in Turkije
Lees ook:Man moet excuusbrieven uitdelen na mishandelen vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>