Docu over Turkse leraar hele week op Holland Doc

Turkish-school-childrenDe documentaire ‘Op weg naar school’, die afgelopen donderdag te zien was, is nog een week lang te zien op Holland Doc 24, het digitale documentairekanaal van de publieke omroep.

De jonge Turkse onderwijzer Emre kom uit de grote stad en krijgt een baan in een afgelegen Koerdisch dorpje. Was hij eerst nog van stromend water en alle andere woongemakken voorzien, nu moet hij zich zien te redden in een eenvoudig huisje zonder enig comfort. Alsof dat nog niet genoeg is, staan hem nog veel grotere uitdagingen te wachten op het schooltje waar hij les gaat geven. Kijk hier voor de uitzendtijden.

Holland Doc

Holland Doc is het documentaireplatform van de Publieke Omroep. Met elke donderdagavond rond de klok van elf een auteursdocumentaire op Nederland 2, elke zondagavond om 21.00 uur een radiodocumentaire op Radio 1 èn 24 uur per dag, 7 dagen per week via digitale televisie en internet alle ruimte voor recente en bijzondere oudere documentaires uit binnen- en buitenland.

Holland Doc 24 is te bekijken op de volgende manieren:

Digitale Televisie: bij UPC Digital op kanaal 309, bij CAIW op kanaal 119, bij Ziggo op kanaal 206. Livestream op het internet op Holland Doc Digitaal Kanaal.

Lees ook:Holland Doc: De kinderen van mijn vader
Lees ook:De Turkse Lama’s
Lees ook:Turkije stelt zomertijd uit ivm verkiezingen
Lees ook:Turkse leraar in Koerdisch dorp
Lees ook:Turkije schrapt scènes uit tv-serie na kritiek Israël

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>