De Turkse Lama’s

‘Çok guzel hareketler bunlar’ wordt elke week op de Turkse TV kanaal uitgezonden. Je kunt het vergelijken met de Lama’s, alleen het is meer theatraal.

Ze spelen korte sketches en improviseren hierbij volop. Sommige types zijn op zich al erg populair. Een aantal groepsleden speelt al in commercials op de Turkse tv. De groepsleden zijn samengesteld door Yilmaz Erdogan; bekend van films die ook in de Nederlandse bioscopen te zien waren, zoals “Vizontele”. Hij geeft aan het eind van elke sketch zijn mening. Dit gebeurt trouwens meer op de TV.

In de Meervaart zorgde hij met zijn grapjes en opmerkingen voor extra plezier bij het publiek. De theatergroep bestaande uit ongeveer 20 jongeren, nemen alledaagse zaken op de korrel. Daarnaast is het erg interactief. Het publiek wordt bij elke sketch betrokken en bij een sketch wordt er zelfs wel eens iemand uit het publiek gevraagd.

De BKM Mutfak crew heeft op een zeer bijzondere wijze een film voortgebracht wat tot nu toe in de turkse cinema nog nooit is voorgekomen. Er zijn namelijk in totaal 9 verschillende verhalen in èèn film verwerkt! De film die de crew zelf heeft geschreven en bedacht, is vanaf nu in de bioscoop te bewonderen!!

Alle BKM Mutfak acteurs spelen in deze film. In totaal hebben er 1200 acteurs deelgenomen. Binnen 5 weken zijn de opnamens afgerond die zijn gefilmd in Antalya en Istanbul. Met het sponsorschap van Teknosa, is de film geregisseerd door in de reclame wereld befaamde regisseur Ozan Açiktan.

Bron: TurksNieuws.nl

Lees ook:Al Pacino speelt in Koerdische film
Lees ook:‘Roze’ Istanbul
Lees ook:Steven Spielberg in onderhandeling over verfilming Armeense Genocide
Lees ook:Premier Erdogan afgeschilderd als terrorist in film Closed Circuit
Lees ook:Gouden Beer voor Turkse film ‘Bal’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>