SpeakingOf: lezing over geloofsovertuigingen

speakingofSpeakingOF verzorgt vrijdag 13 november een lezing- en discussieavond, geleid door Henk Reitsema onder de titel ‘Als ik in Turkije was geboren, was ik dan nu een moslim?’

Reitsema, medewerker l’Abri Nederland, gaat in op hetgeen bepalend is in geloofsovertuigingen. Is de plaats van geboorte daarbij van doorslaggevend belang en heeft men daar dan zelf nog iets in te kiezen?

Daarnaast speelt dan de vraag of dit überhaupt iets uitmaakt als bijvoorbeeld alle godsdiensten gelijk zijn of waarheid relatief is. Na de lezing is er in ieder geval uitgebreid de tijd om met elkaar in gesprek te gaan over allerlei vragen die dit oproept.

SpeakingOF, die achter de organisatie zit, heeft als doelstelling om één keer in de maand met 20plussers in Veenendaal in gesprek te gaan over uiteenlopende onderwerpen die op een of andere manier raken aan de actualiteit, ethiek en waarden of het christelijk geloof en religies.

Iedere geïnteresseerde is welkom om de 13e langs te komen. De bijeenkomst vindt plaats in The Shelter (Industrielaan 24, Veenendaal). Inloop is vanaf 19.45, start lezing 20.00 en het einde is om 22.00. Gratis toegang. Voor meer informatie: www.SpeakingOF.nl.

Lees ook:Zorgverzekering vergelijker nu ook in het Turks
Lees ook:Telefoongesprek tussen Erdoğan en zoon nep of niet?
Lees ook:Turkse leger krijgt les over vrouwen
Lees ook:Istanbul Street Style
Lees ook:Turkije populairste vakantieland in 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>