Roberto Mancini nieuwe trainer Galatasaray

untitledFatih Terim is krap een week weg en er is al een vervanger geregeld. Italiaan Roberto Mancini (49) wordt de nieuwe trainer van Galatasaray. Het is nog niet offcieel bevestigd, maar Mancini is wel al in Istanbul gesignaleerd en zijn salaris is ook al bekend gemaakt.

 

2 miljoen extra

De Italiaan, die in mei dit jaar ontslagen werd als trainer bij Manchester City, gaat zo’n 4.5 miljoen euro per jaar verdienen bij Galatasaray. Niet slecht. Zeker als je het vergelijkt met het salaris van Fatih Terim, de Turk verdiende een stuk minder. Hij kreeg 2.5 miljoen bij de Turkse club.

Op Twitter geven de fans hun mening. De Nederlandse en Belgische fans van Galatasaray zijn niet bepaald blij met de komst van Mancini.

Een opmerkelijke tweet van Galatasaray Hollanda:

”Herhaling van geschiedenis! Toen Fatih Terim bij Fiorentina vertrok, kwam Roberto Mancini voor zijn plaats. Nu hetzelfde bij Galatasaray”

 

Lees ook:Shock onder fans: Galatasaray trainer Fatih Terim ontslagen
Lees ook:“Bestuur Galatasaray wilde Fatih Terim al langer uit de weg ruimen”
Lees ook:Galatasaray scoort zonder coach Fatih Terim
Lees ook:Gaat Wesley nou wel of niet naar Galatasaray?!
Lees ook:Galatasaray wint van Manchester

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>