“Bestuur Galatasaray wilde Fatih Terim al langer uit de weg ruimen”

imagesDe shock is nog steeds groot en het verdriet is nog niet weg. De fans en de spelers van Galatasaray kunnen er nog altijd niet over uit dat hun favoriete coach Fatih Terim ontslagen is bij de Turkse club. Verschillende geruchten doen nu de ronde over zijn ontslag. Ersel Bakım (25), voorzitter van suppor­tersvereniging ultrAslan Nederland, weet wel beter. Hij denkt dat het bestuur van Galatasaray een smerig spelletje speelde en Terim al langer uit de weg wilde ruimen. ”Ze konden zijn populariteit niet meer aan”.

Verdriet en tranen

Toen de Turks Nederlandse Ersel de tranen in de ogen zag van ‘keizer’ Fatih Terim brak er iets in hem. En niet alleen in hem. De fans van Galatasaray zijn verdrietig en kwaad over de manier waarop Terim is weggestuurd door het bestuur van Galatasaray. In de media worden verschillende redenen genoemd over het ontslag van de coach. Zo zou hij zijn contact niet hebben willen tekenen en er zou een ruzie hebben plaastgevonden tussen hem en Wesley Sneijder.

“Daar is allemaal niets van waar. Dit zijn allemaal complottheorieën. De elite van Galatasaray wilde Terim weg hebben, hij werd te populair. Terim heeft goede dingen voor de club gedaan – zoals de oprichting van het trainingscomplex in Florya - en nu hebben ze hem niet meer nodig,”zegt de trouwe Galatasaray-fan Ersel.

Een nieuwe ‘keizer’?

Wie de nieuwe opvolger van Terim moet gaan worden is nog niet duidelijk. Er worden veel namen genoemd. Tijdens de wedstrijd van morgen tegen Çaykur Rizespor zal voetballer Didier Drogba waarschijnlijk de rol van trainer op zich nemen.

“Ik weet ook niet wie de nieuwe trainer gaat worden, ik wil het niet eens weten. Ik kan en wil niemand anders dan Terim. Hij is de vader van de Galatasaray supporters.”

Foto: Ersel Bakım

image_1359309693188016

Lees ook:Shock onder fans: Galatasaray trainer Fatih Terim ontslagen
Lees ook:Roberto Mancini nieuwe trainer Galatasaray
Lees ook:Galatasaray scoort zonder coach Fatih Terim
Lees ook:Martin Jol niet naar Turkije
Lees ook:Fatih Terim maakt ‘selfie’ met zijn spelers

1 Reacties // Reageer

One thought on ““Bestuur Galatasaray wilde Fatih Terim al langer uit de weg ruimen”

  1. Turk

    Ik kan het nog altijd niet geloven. Waarom? Al is hij zo populair, hij deed toch alleen maar goede zaken in het belang van de club? Daar draait het toch om? Of niet soms? Bovendien was Terim altijd al populair onder de fans en spelers!

    Ik vraag me af hoe ze GS nog als één ploeg gaan houden? Heel veel spelers hebben het er echt moeilijk mee en de fans ook. Zo jammer, want nog geen paar maanden geleden was GS op TOP niveau bezig en was het net een knusse familie! Een ploeg waar ik trots op was!

    Ik zal altijd van GS houden en trots op zijn, maar dit nieuws… Dit doet gewoon veel te pijn. Terim is en blijft altijd een held in de Turkse voetbalgeschiedenis. Punt uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>