Turkse Christiano Ronaldo look-alike ontmoet zijn held

imagesDe 23-jarige Gökmen Akdoğan gaat door het leven als de look-alike van voetballer Christiano Ronaldo. Sinds de Turkse pers hem ontdekte deelt hij continue handtekeningen uit. Vooral aan de dames natuurlijk. Voor de Turkse jongen ging een droom in vervuling toen hij onlangs zijn ‘evenbeeld’ mocht ontmoeten.

Geen geld voor kaartje

De amateurvoetballer uit het Zuid-Turkse Adana (hij speelt bij Seyhan Spor) is een echte bekendheid aan het worden in Turkije. Vrouwen en meisjes willen met hem op de foto en zijn handtekening. Tijdens de afgelopen Champions League wedstrijd van 9 april wist Gökmen niet wat hem overkwam. Vrienden van de jongen hadden een ticket voor hem gekocht om naar Istanbul te kunnen afreizen. De jongen hoopte iets mee te krijgen van de wedstrijd tussen Galatasaray tegen Real Madrid. Een kaartje voor de wedstrijd zat er niet in helaas, te duur.

Ronaldo van dichtbij

Voor het stadion raakte Gökmen in gesprek met een beveiliger, de man herkende de jongen en liet hem het stadion in. Eenmaal binnen in het stadion werd look-alike Gökmen ook herkend door een hoofdbeveiliger, deze man kwam uit Gökmens geboortplaats Adana. Dit was z’n doorslag, want hierna regelde de beveiliger een ontmoeting met de echte Ronaldo.

Gökmen was ontzettend blij de voetballer te kunnen omhelzen. Hij kon alleen maar lachen. Ronaldo heeft hem zijn gedragen voetbalshirt gegeven. Gewassen heeft Gökmen hem nog niet, dat gaat hij ook zeker niet doen.

Fans hebben de look-alike 10.000 lira geboden voor het shirt. Gökmen is zo trots op zijn shirt, geen haar op zijn hoofd die hem verkopen wil. In geen 10.000 jaar.

Zier hieronder de ontmoeting:

Lees ook:Galatasaray verliest met 1-6 van Real Madrid
Lees ook:Galatasaray naar kwartfinale Champions League
Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04
Lees ook:Fenerbahce supporters maken de domste fout ‘ooit’
Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>