Galatasaray naar kwartfinale Champions League

article-2291188-189CDBEB000005DC-871_634x653Goed nieuws voor de supporters van het Turkse Galatasaray: de ploeg gaat door naar de kwartfinale van de Champions League. De Turken wonnen gisteravond in Duitsland met 3-2 van het Duitse Schalke 04. Een aantal fans probeerden gisteren een tunnel te graven om zo het stadion in te komen.

Geen kaartje

De fans werden in Gelsenkirchen betrapt toen ze met hun blote handen een tunnel onder de veiligheidshekken van de Veltins-Arena van Schalke 04 probeerden te graven. Deze fans hadden geen kaartje kunnen bemachtigen en probeerden zo het stadion in te komen. Het vak van de Turkse fans zat afgeladen vol. Er werden op de zwarte markt kaartjes van 1000 euro per stuk aangeboden.

De wedstrijd was erg spannend. In de laatste minuut maakten de Turken hun derde doelpunt. Wesley Sneijder werd in de laatste 20 minuten van het veld gehaald. De Marokkaans-Nederlandse Amrabat kwam in zijn plaats de ploeg versterken.

 

 

Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04
Lees ook:Spannend voetbal: Galatasaray vanavond tegen Real Madrid
Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Nieuwe ‘Marmaray tunnel’ in Istanbul is onderweg
Lees ook:Iron Maiden & fans nemen afscheid van Beşiktaş stadion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>