Geert Wilders beleefd of dom?

Geert WildersPVV-leider Geert Wilders trekt begin januari naar Turkije, omdat hij het wel zo beleefd vindt de Turken zelf te vertellen waarom hij zo’n hekel aan hen heeft.

Als politiek leider van de virtueel grootste partij van Nederland gaat Geert Wilders beleefdheidshalve de Turken in hoogsteigen persoon vertellen waarom ze wat hem betreft nooit lid mogen worden van de Europese Unie. Maar doet de PVV-leider hier nu wel zo verstandig aan?

De argumenten tegen toetreding tot de Europese Unie baseert Geert Wilders vooral op het Islamitische. En het belang van de Turken om toe te willen treden is volgens de PVV-leider vooral af te lezen aan de eurotekens in hun ogen en de machtswellust. Maar wat zou ons belang kunnen zijn?

Allereerst is Turkije een belangrijk Navo-bondgenoot en kan een heel belangrijke Europese handelspartner worden. Daarbij zou het land ook een buffer kunnen zijn tegen het moslimfundamentalisme. Niet verkeerd.

We wachten gestaag het effect van Geert’s tripje af al hopende dat hij het overleeft, zij het omdat we van Geert houden of omdat hij anders gelijk krijgt.

Lees ook:Wat gaat Geert Wilders de Turken vertellen?
Lees ook:Wilders: ‘Verhagen moet Turken de les te lezen’
Lees ook:‘Zie je nou wel, Turkije is ondemocratisch’
Lees ook:NAVO-chef is slechte banden Griekenland-Turkije zat
Lees ook:Wilders noemt Turkse premier ‘total freak’ (video)

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Geert Wilders beleefd of dom?

  1. Peter

    “”Daarbij zou het land ook een buffer kunnen zijn tegen het moslimfundamentalisme. Niet verkeerd.”"

    Zo kun je het natuurlijk ook bekijken. Ik vrees juist dat zodra Turkije lid wordt van de EU de grens wordt opengezet voor 60M potentiele Turkse moslimterroristen die zonder enige controle naar Europa kunnen komen.

      /   Reply  / 
    1. Barbarossa

      Peter, waarom moslim terroristen? Alsof moslims landen binnen trekken voor kapitaal. Zorg er nou maar eerst voor dat de aankomende vergrijzingsgolf Europa niet lam gaat leggen. De hele wereld noemt Europa al ” de zieke man “. hoop dan ook echt dat Turkije gezuiverd gaat worden van de zionistische tentakels en jullie de rug gaat toekeren, zodat jullie er lekker helemaal alleen tegenover staan. Karst T was ook een terrorist en daar zijn veel meer van

        /   Reply  / 
      1. Frank Bikker

        Je zijn allebei een beetje ziek bezig. Zionistische tentakels? Dat soort taal was in bepaalde kringen misschien 70 jaar geleden in zwang, maar het nu wel gebleken, dat dit de grootst mogelijke onzin is met de meest kwalijke gevolgen.
        Zestig miljoen moslimterroristen en wat zijn wij dan ? Christenterroristen. Man, als er ergens een oorlog is, heb je altijd terrorisme. Alleen als het van ons komt, noemen we het bijkomende schade, maar de slachtoffers van beide kanten zijn dood of verminkt.
        De bron van waaruit jullie denken is precies hetzelfde, namelijk “Je denkt dat je beter bent dan de ander”.

          /   Reply  / 
  2. Judith

    Echt een stokpaardje voor de rifapen om in iedere zin kankerjood te noemen…

      /   Reply  / 
  3. frank bikker

    @ Judith Hoogstaand argument gebruik jij met het woord rifaap. Getuigt ook echt van jouw Nederlandse beschavingspeil.Het woord kankerjood is uiteraard net zo smerig. En ik weet niet waar je mee bezig bent Judith, maar je “mededeling “heeft niets met het bovenstaande stukje te maken.

      /   Reply  / 
    1. Judith

      @frank bikker: Nu ik toevallig dat woordje hebt genoemd moet je erop reageren.
      Als ik niet had gereageerd dan had jij ook niet gereageerd, en hun gewoon hebben toegelaten om in iedere zin kankerjood te noemen..
      Niet eerlijk van jou om mij te berispen en die ander vrijuit te laten gaan…Ik dacht dat je eerlijk was…

        /   Reply  / 
      1. frank bikker

        Waar staat dat woord in een reactie dan?

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>