Toeriste drinkt zich dood in Turkije

Een Engelse vrouw stierf afgelopen zaterdag in Side, aan de Turkse Rivièra, waar zij op vakantie was. Dit meldde het persbureau Anatolia.

Op vakantie doen mensen vaak net iets anders en iets meer dan thuis. Toch is het verstandig om enige mate te houden, zoals met alcohol. Vooral voor Engelsen, die bekend staan om hun vermogen enorme hoeveelheden alcohol naar binnen te gieten, blijkt dit moeilijk. En dat kan weleens verkeerd aflopen. Zo ook met de nog maar 30-jarige Linda Bannon.

De Engelse vrouw, die op vakantie was sinds 31 juli in de omgeving van Side, gelegen in het Manavgat district van Antalya, werd zaterdag morgen dood gevonden in haar hotelkamer van het Palmiye Hotel. Het schoonmaakteam vond haar dode lichaam. De doodsoorzaak van de 30-jarige vrouw staat nog niet vast, maar persbureau Anatolia meldde dat enkele anonieme bronnen suggereerden dat Bannon teveel alcohol op zou hebben gedronken.

Haar lichaam is overgebracht naar de forensisch medische afdeling van de Akdeniz Universiteit, waar een autopsie haar dood zal bevestigen. De lokale politie is ook ingeschakeld. Na de autopsie zal het lichaam worden overgebracht naar Engeland.

Bron: Hürriyet Daily News & Economic Review, 9 augustus 2009

Lees ook:Turkije verontwaardigt over gevangene in Jamioulx
Lees ook:Vier doden door sneeuwstorm Turkije
Lees ook:Bloedstollende autopsie: meisje levend begraven in Turkije
Lees ook:Amerikaanse dood gevonden in Istanbul, Nederlandse gids verdacht
Lees ook:Vermoorde Sarai Sierra begraven in V.S

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>