Vermoorde Sarai Sierra begraven in V.S

Sarai Sierra (33), de Amerikaanse vrouw die in Istanbul werd vermoord, is door haar familie en gezin weggebracht naar haar laatste rustplaats in Staten Island, New York.

De Amerikaanse fotografe laat twee kinderen (twee jongens van 9 en 11 jaar oud) achter. Haar man, Steven Sierra, vertelde tijdens de begrafenis op 15 februari dat hij niet kan accepteren en geloven dat zijn vrouw er niet meer is. ,,I have still a lot of questions that I would like to ask to God. I want to say, should it all have ended this way?”  

John Rocco Carlo, de pastoor die de dienst leidde, bedankte tijdens de dienst de Turkse overheid en politie voor hun goede werkzaamheden.

Spoorloos, daarna dood gevonden

Het lichaam van Sarai Sierra werd op 2 februari bij een oude stadsmuur in Istanbul gevonden. De Amerikaanse was twaalf dagen spoorloos. Door een klap op haar hoofd is zij komen te overlijden.

Er zijn verschillende verdachten in het politieonderzoek. Eerder werd er een Nederlandse gids verdacht. Gek genoeg kwam dit vooral in de Nederlandse media aan het licht. Op de Turkse televisie werd er niet gesproken over een mogelijke Nederlandse verdachte. De Turkse politie is op dit moment op zoek naar een man met de naam Laz Ziya of Ziya T, hij is hoofdverdachte in de zaak. Nog altijd is het onduidelijk waar de vrouw al die dagen was en wie er iets met haar dood te maken heeft. Wordt vervolgd…

 

Lees ook:‘Eindelijk’ verdachte opgepakt voor moord op Amerikaanse Sarai Sierra
Lees ook:Amerikaanse dood gevonden in Istanbul, Nederlandse gids verdacht
Lees ook:Erdoğan bezoekt gewonde journaliste in ziekenhuis
Lees ook:Vrouw gedood door echtgenoot wegens scheiding
Lees ook:Turkse vrouw krijgt levenslang na uithongeren baby

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>