Straf Saban Baran steeds hoger

Saban BaranDe gevangenisstraf voor de ontsnapte pooier Saban Baran wordt steeds hoger. Alleen moet hij nog wel even gepakt worden, ergens in Turkije, wie zal zeggen waar.

De levensgevaarlijke crimineel zat een gevangenisstraf van zeven jaar uit die hem vorig jaar zomer is opgelegd voor vrouwenhandel en meer. Vandaag komt daar nog eens acht jaar bij voor een tweevoudige poging tot moord en een poging tot vrouwenhandel.

De poging tot moord had plaats op 11 mei 2006 in een internetcafé in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Samen met een groep handlangers sloeg Baran daar twee mannen in elkaar en stak hen. Bewakingscamera’s legden de steekpartij vast. De beelden dienden samen met afgetapte telefoongesprekken, als bewijsmiddel.

Baran vluchtte eerder dit jaar uit de gevangenis tijdens een verlof. De vrouwenhandelaar gebruikte grof geweld om de vrouwen te onderdrukken. Een aantal werd in elkaar geslagen, sommige werden gedwongen een abortus te ondergaan en werden gebrandmerkt met tatoeages.

Bron: Elsevier

Lees ook:Saban B. weer op vrije voeten
Lees ook:Saban Baran voorgeleid aan rechter
Lees ook:Saban B. morgen voor de rechter in Istanbul
Lees ook:Minister komt met fenomenaal idee na blunder
Lees ook:Saban B. eindelijk opgepakt in Turkije

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Straf Saban Baran steeds hoger

  1. Alfons

    “Gebrandmerkt met Tatoeages”???
    Ze werden “gemerkt” met tatoeages,wat overigens heel normaal is in de Sex industrie

      /   Reply  / 
  2. joop

    Afschieten die asociaale ontsnapte pooier Saban Baran , nekschot, putje graven en zand erover.
    Koop je niets voor, heeft niets te maken met het feit dat hij Turk is, destemeer dat het een kakkerlak is die andermans leven verziekt.

      /   Reply  / 
  3. JUSTICE

    STRAF DEZE VUILEPOOIER HOEREZOON MET SHARIA CASTREER HEM ,LAAT HEM VOELEN WAT ANDEREN HEBBEN GELEDEN . Turkije straf met sharia deze VROUWENBEUL ,8jr vrijheidsstraf is geen straf voor deze beul vos verliest zijn haren maar niet zijn streken,na 8jr zal hij zijn praktijk voortzette.OPHANGEN DEZE VUILE TURK DIE ISLAM/MOSLIMS SCHADE,SCHANDE HEEFT TOEGEBRACHT wat zoekt hij in Turkije mijn oproep aan ABDULLAH GUL PRESIDENT TR STRAF DEZE BEUL MET SHARIA.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>