Antalya getroffen door hevige regenval en storm

Een man probeert zichzelf en zijn hond te redden uit de watervloed in Antalya.Hevige regenval trof de mediterrane regio woensdag. Wegen en woningen overstroomden en scholen moesten gedwongen sluiten in Antalya.

Meer dan 400 woningen overstroomden in de buurt Konyaaltı in Antalya. De passagiers die in auto’s vastzaten op de snelweg Antalya-Kemer werden allemaal gered. Dinsdag werd besloten dat de scholen zouden sluiten nadat meteorologen alarm hadden geslagen over de storm.

De sterke wind creëerde hoge golven op het strand van Konyaaltı en verstoorde de rivier Boğaçay die uitmondt in de zee bij Konyaaltı. De verstoring resulteerde in overstromingen in de omgeving. Emin Pehlivan, hoofd van Antalya’s brandweer, vertelde Doğan nieuws dat ze meer dan 100 telefoontjes ontvingen. “We schatten het totaal aantal overstroomde woningen en werkplaatsen in de buurt Konyaaltı op 400″, zei hij.

Daily Hürriyet

Lees ook:Heftige regen en wind treffen Zuid-Turkije
Lees ook:De drie mooiste stranden van Turkije
Lees ook:Dodental Istanbul opgelopen tot 34
Lees ook:Istanbul: 16 gevallen Mexicaanse griep
Lees ook:Alanya: meer dan strand alleen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Antalya getroffen door hevige regenval en storm

  1. Kakker

    Nice

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>