Doden door overstromingen en kou Turkije

Floods also hit the southeastern province of Şırnak.Turkije treft het niet. Na de overstromingsramp in en rondom Istanbul en de aardbeving in Konya,  kwamen nu zeker zes mensen om het leven door kou, zware regen en andere barre weersomstandigheden.

In het zuidoosten van Turkije werd maandag een bus met leraren door het water meegesleurd. Een docent kwam om. Twee andere leraren en de chauffeur van het voertuig raakten gewond. Elders in het zuidoosten van het land verdronken twee zussen in een rivier.

In een dorpje in het westen van Turkije kwam een klein kind om het leven toen een brug het begaf. Het kind werd gedragen door de vader, wiens lot onbekend is. In het weekeinde overleden in de westelijke stad Bursa twee mensen. Ze hadden een koolmonoxidevergiftiging opgelopen, nadat ze vanwege de kou fors hadden gestookt.

Bron: AD

Lees ook:Istanbul bouwt aan derde grote brug
Lees ook:Man wil van Bosporusbrug in Istanbul springen
Lees ook:Tweeling Turkije blijkt van verschillende vaders
Lees ook:Klagende Turk uit Zevenberg mishandeld
Lees ook:Vrachtwagen laat voetgangersbrug instorten in Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>