Turkse hackers zetten Wilders voor aap

“Ik ben de grootste aap ter wereld”

Turkse hackers hebben ongeveer 160 websites gehackt en het hoofd van Geert Wilders met een apenbek op de voorpagina gezet met de tekst: “Ik ben de grootste aap ter wereld.” Hackerscollectief aLpTurkTegin protesteert op deze manier tegen de Nederlandse politicus die zich, in zijn ogen, tegen de islam heeft gekeerd.

Eerder hackte aLpTurkTegin ook al Nederlandse websites. In 2006 protesteerde de groep tegen de Koerdische afscheidingsbeweging PKK door de site van het Olympisch stadion te defacen. Ze plaatsen hierop toen een afbeelding van een militair die door het vizier van zijn geweer kijkt. Op de pagina was ook de halve maan en ster te zien zoals op de vlag van Turkije.

Bron: Webwereld.nl, 31 juli 2009

Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)
Lees ook:Atatürk hackt website VVD
Lees ook:Turken beperkt in googlen
Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Turkije op plaats 52 in de nieuwe FIFA-wereldranglijst

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Turkse hackers zetten Wilders voor aap

  1. Bilal

    Geert Wilders familieneuker hij heeft zijn eigen moeder doodgeneukt. Ooit wordt hij ook onthoofd: ik zou het ook graag willen dat zijn jongbelegen hoofd afligt

      /   Reply  / 
  2. Tony

    Joow, maak je niet druk.. Uiteindelijk kan hij niets doen dan alleen maar moslims pesten..
    Ik denk dat hij gewoon populistisch wil zijn, hij wil alle aandacht op zich gericht hebben,(psychisch).. zulke personen moet je dus geen aandacht geven.. en als hij iets kan doen is dat gewoon heel veel buitenlanders DEPORTEREN, zoals de Duitsers dat deden.. en ik denk niet dat Nederlanders echt van de Duitsers houden..
    Het grote probleem begint pas als er meer van die Polen, Bulgaren en Roemenen naar Nederland komen.. eigenlijk is het al begonnen..
    strx zeggen veel Nederlanders “die Turken en die Marokkanen zijn toch beter dan deze tuig”..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>