Atatürk hackt website VVD

AtatürkIn plaats van de site van de PVV is nu de site van de VVD in het Brabantse Cuijk gehackt. Wellicht zijn de letters P en D door elkaar gehaald?

Op de site zijn nu Turkse en Duitse teksten te zien en een afbeelding van de eerste president van het moderne Turkije, Atatürk. “Deze site was respectloos over onze grote leider, Mustafa Kemal ATATURK, de grootste leider ter wereld”, staat er nu te lezen. “Als het om ons land gaat, kennen wij geen grenzen.”

De fractievoorzitter van de VVD in Cuijk, Michiel van Veen, heeft geen idee waarom dit gebeurd is. Volgens Van Veen stonden op de site van de VVD alleen lokale aangelegenheden en kwam het woord ‘Turk’ er niet eens op voor.

Grondig werk

Van Veen hoopt dat de actie een misplaatste grap is, maar gaat wel aangifte doen bij de politie. “Sommige teksten ervaren wij als bedreigend, we kunnen er niet om lachen. Mensen moeten met hun handen van andermans spullen afblijven.”

De VVD in Cuijk hoopt het beheer over de website snel weer terug te hebben. “We werken er met meerdere mensen aan maar de hackers hebben hun werk grondig gedaan. Het is niet eenvoudig op te lossen.” (NOS)

Lees ook:Woning Friese PVV’er beklad met hakenkruizen
Lees ook:Waterkanon vol tegen Turkse journaliste in Ankara
Lees ook:Journalist Turks dagblad doet aangifte van bedreiging
Lees ook:Facebook foto Öcalan zorgt voor arrestaties kinderen
Lees ook:Zelfs in stilte protesteren mag niet meer in Turkije…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>