Derby in aantocht: Beşiktaş tegen Fenerbahce

Twee grote voetbalteams uit Istanbul nemen het vanavond tegen elkaar op. Beşiktaş speelt thuis in het oude BJK Inönü stadion tegen Fenerbahce.

Beşiktaş staat nu derde in de Spor Toto Süper Lig en moet om de tweede plek te bemachtigen vanavond winnen van Fenerbahce. De club van Dirk Kuyt verloor afgelopen woensdag de wedstrijd tegen ’1461 Trabzon’ in de Turkse Beker met 2-3. Ook had Fenerbahce de pech dat ze de volgende Europa Cup-wedstrijd zonder supporters in het stadion moeten spelen.

Galatasaray nummer 1

Beşiktaş verloor in de laatste acht competitiewedstrijden slechts één keer maar speelde ook vier keer gelijk. De club heeft op dit moment 39 punten en Fenerbahce 40. Galatsaray, waar Sneijder bij voetbalt staat bovenaan met 46 punten.

Working class hero Kuyt

Het zou voor Dirk Kuyt goed zijn als hij vanavond een doelpunt zou kunnen maken voor zijn Fenerbahce. Kuyt is sinds Wesley Sneijder in Turkije is komen voetballen toch een beetje ‘vergeten’. Zowel door de Turkse als de Nederlandse media. Het is de laatste tijd Wesley voor en Wesley na.

 

 

Lees ook:Voetballer Ryan Babel mogelijk naar Kasımpaşa in Istanbul
Lees ook:Galatasaray (incl Wesley) wint van Beşiktaş
Lees ook:Fenerbahçe en Beşiktaş verliezen hoger beroep
Lees ook:Fenerbahce supporters maken de domste fout ‘ooit’
Lees ook:Dirk Kuyt maakt doelpunt voor Fenerbahçe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>