Voetballer Ryan Babel mogelijk naar Kasımpaşa in Istanbul

imagesNederlandse voetballers zijn de laatste tijd erg in trek bij de Turken. Dirk Kuyt en Wesley Sneijder werden door clubs Fenerbahçe en Galatasaray gekocht. Galatasaray liet al eerder weten een oog te hebben op Arjen Robben. En nu gaat het gerucht dat voetbalclub Kasımpaşa Ryan Babel (26) wilt hebben. Er is al onderhandeld.   

Weg bij Ajax

De Surinaamse voetballer Ryan Babel gaat deze zomer weg bij Ajax. Babel en zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht hebben gisteren in Amsterdam onderhandeld over een contract bij Kasımpaşa. De oud-Ajacied Shota Arveladze is de trainer van de Turkse club uit Istanbul. Als Babel bij de Turkse club gaat voetballen kan hij een aardig jaarsalaris verwachten. Dit zou zo’n 15 miljoen euro gaan worden.

Ook topclub Fenerbahçe liet weten geïnteresseerd te zijn in de voetballer.

Kasımpaşa is één van de vele Turkse clubs uit Istanbul. De naam van het stadion van de club is is vernoemd naar de premier van Turkije: Recep Tayyip Erdoğan Stadion. In Turkije mogen maar vier clubs de vlag van Turkije in hun logo hebben. Kasımpaşa is daar één van. De andere drie zijn: Beşiktaş, Karşıyaka  en Bursaspor.

Lees ook:Yener Arica naar Kayserispor
Lees ook:Voetballer Didier Drogba de politiek in?
Lees ook:Fenerbahçe en Beşiktaş verliezen hoger beroep
Lees ook:Voetballer Douglas wil tekenen bij Sivasspor
Lees ook:Fenerbahçe en Beşiktaş mogen Europa toch in

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>