Politie kent moordenaar Arzu Erbas

De verdachte die eerder deze maand de 32-jarige Arzu Erbas neerstak voor haar kinderdagverblijf in Amsterdam is een bekende van de politie. De man is spoorloos.

De verdachte, de 41-jarige Nevat Koyak, werd geboren in Turkije en is illegaal in Nederland. Hij spreekt een Koerdisch accent. Hij is volgens de politie verslaafd aan alcohol en drugs en heeft geen vaste verblijfplaats. Hij zou gevaarlijk en onberekenbaar zijn. Volgens de politie was de man al eerder betrokken bij ernstige geweldsmisdrijven.

De reden waarom de man Erbas doodde is nog altijd onduidelijk. Volgens een woordvoerder heeft de aanslag niets te maken met het kinderdagverblijf of met ouders van de kinderen daar. Er was geen relatie tussen dader en slachtoffer. “Dit had overal kunnen gebeuren”.

Maandagavond werd de foto van de man publiekelijk gemaakt. De politie hoopt aan de hand van nieuwe tips de man alsnog te kunnen aanhouden. Er is een beloning uitgeloofd van 5.000 euro.

Bron: Volkskrant, 24 augustus 2009

Lees ook:Vermoorde eigenaresse kinderdagverblijf is Turkse
Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor de rechter
Lees ook:Moordenaar eigenaresse crèche ervaren moordenaar
Lees ook:Lichaam Arzu Erbaş naar Turkije
Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor rechtbank

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>