Verdachte moord crèchehoudster voor rechtbank

Arzu Çakmakçi-ErbasDe hoofdverdachte van de moord op Arzu Çakmakçi-Erbas, de eigenaresse van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Amsterdam-West, verscheen vandaag voor de rechter.

Nevzat K. zou de 32-jarige vrouw op 10 augustus voor de deur van haar crèche met zeker twintig messteken hebben gedood. Vandaag was er een zogeheten pro-formazitting, waarin meestal vooral procedurele zaken aan bod komen. Tijdens de vorige pro-formabehandeling zei de officier van justitie nog alle motieven open te houden.

Wel arresteerde de politie begin oktober een 31-jarige vrouw. Zij zou K. hebben aangezet tot het misdrijf, omdat de crèchehoudster een affaire zou hebben gehad met haar man. De vrouw is inmiddels weer op vrije voeten, maar nog wel verdachte.

K. werd eerder in zijn land van herkomst Turkije al eens veroordeeld voor moord. Hij zou iemand hebben neergeschoten. De man wist echter te vluchten uit een gevangenenkamp. (AD)

Lees ook:Verdachte moord crèchehoudster voor rechter
Lees ook:Amerikaanse dood gevonden in Istanbul, Nederlandse gids verdacht
Lees ook:‘Eindelijk’ verdachte opgepakt voor moord op Amerikaanse Sarai Sierra
Lees ook:Moordenaar eigenaresse crèche ervaren moordenaar
Lees ook:Drie arrestaties moord Turkse journalist

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verdachte moord crèchehoudster voor rechtbank

  1. Arne

    Het blijft een erg trieste zaak..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>