De slechtste badplaats van Turkije

Beldibi

In de zomerperiode trekken miljoenen richting strand. Soms loopt dit uit op een teleurstelling. Veel populaire badplaatsen hebben namelijk maar een matig strand. Daarnaast is het er rommelig, lelijk of er is niets te beleven. De benoeming van slechtste badplaats in Turkije ging naar Beldibi, een klein dorpje vlakbij Kemer.

“In Beldibi is echt helemaal niets te beleven. Als je leuk wilt winkelen zonder dat je een winkel letterlijk ingesleurd word moet je met de bus of taxi naar Kemer daar kun je rustig kijken en passen. In Beldibi ligt veel afval op straat en er lopen veel zwerfhonden en katten.” Dit zegt Marianne in De Telegraaf Reiskrant. Geen aanrader dus!

Bron: De Telegraaf Reiskrant, 27 augustus 2009

Lees ook:Tot rust komen in het mooie en authentieke Çeşme in Turkije
Lees ook:De mooiste strandwandelingen in Turkije
Lees ook:Welke Turkse Rivièra bestemming past bij jou?
Lees ook:In rust en zonder de massa genieten van Turkije
Lees ook:Doutzen Kroes rolt door Turkse modder

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De slechtste badplaats van Turkije

  1. Hey

    Heb je dan helemaal niets positiefs te posten over Turkije? Ben jij soms een Turkije specialist ofzo met je blog? Turkije intolerant volk? Haha Ottomaanse Rijk says hi! De meest tolerante Rijk dat ooit heeft bestaan, doe een beetje onderzoek voor je domme dingen gaat posten. ;)

      /   Reply  / 
  2. Jenny Theirlynck Auteur

    Als je even verder kijkt vind je genoeg positieve berichten. En Turkije een intolerant volk is niet mijn mening, maar de uitkomst van het onderzoek. Kijk maar naar de bron. Alleen positieve berichtgeving roept weinig discussie op. Daarbij is dit niet de zoveelste vakantiesite. Dus kom maar met tegenargumenten waarom Turkije geen intolerant volk is!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>