In rust en zonder de massa genieten van Turkije

getimage (2)

Vakantie vieren in grote Turkse all-inclusive hotels waar alles voor je geregeld wordt en waar de kids zich de hele dag kunnen vermaken in het zwembad. Voor veel mensen is zo’n hotel met alles er op en er aan ideaal voor het beleven van een zonvakantie in Turkije. Echter, een vakantie in een all-inclusive hotel is niet voor iedereen weggelegd. Want, wie meer wil zien dan alleen het zwembad en het lopend buffet, heeft eigenlijk niets te zoeken is zo’n massaal hotel. 

 

getimage (1)Gegarandeerd bij Jiba:

-Geen all-inclusive

-Geen animatieteam

-Max 75 kamers

-Max 5 hoog

 

Met Jiba naar Turkije

Touroperator Jiba, die pakketreizen aanbiedt naar landen als Griekenland, Spanje, Cyprus en Turkije, wil niks weten van de massale all-inclusive hotels. Sterker nog, ze worden bij Jiba niet eens aangeboden. Ook wordt je bij de accommodaties van Jiba met rust gelaten, geen afgezaagde ‘Turkse avonden’ of animatieteams dus. Jiba vindt persoonlijke aandacht en een kleinschalig karakter belangrijk. Een hoteleigenaar die zijn gasten persoonlijk welkom heet en samen een drankje of een glaasje thee drinkt, dat soort dingen.

Aanbod reizen Egeïsche kust

Jiba heeft op dit moment een aanbod van 17 hotels en appartementen aan de Egeïsche kust in Turkije. De meeste accommodaties liggen rond Marmaris en Bodrum, bekende badplaatsen waar (helaas) veel toeristen komen. Vandaar dat Jiba verder kijkt.. Wel eens van Içmeler, Turunç of Bitez gehoord? Het zijn allemaal kleine plaatsjes – pal aan het strand –  waar je nog geen massa’s aan toeristen vindt.

Weg van de drukte

getimageOp zo’n zeven kilometer van partystad Bodrum ligt Bitez, dat uit een oud en authentiek en een nieuw gedeelte bestaat met een klein haventje en kiezelstrandjes. De verfrissende wind is er vaak aanwezig, dus Bitez is ook ideaal voor surfers en andere watersporters.

Het plaatsje Turunç ligt op 20 kilometer van het drukke Marmaris. Recht tegenover Turunç ligt het Griekse eiland Rhodos, dat ’s avonds erg romantisch overkomt met alle lichtjes die vanaf het eiland te zien zijn. Het zeewater van Turunç heeft een prachtige heldere kleur. Heb je zin om uitgebreid te shoppen of uit te gaan, dan kun je altijd een dolmuş pakken naar Marmaris. Nog leuker: je kunt er ook met de boot naar toe. Het historische stadje Amos waar een amfitheater te vinden is, is ook een aanrader.

getimage (4)Zin in een leuke en rustige vakantie in Turkije? Neem snel een kijkje op de website van Jiba.

 

 

 

Lees ook:Corendon opent nieuwe hotels in surfparadijs Çeşme
Lees ook:Een aanrader voor elk seizoen: Ramada Plaza Hotel in Antalya
Lees ook:Royal Taj Mahal, de nieuwe parel van Side
Lees ook:Turkse nudistenhotel alweer gesloten
Lees ook:All-inclusive vakantie Turkije populair bij cultuurbarbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>