Eenoudervakanties naar Turkije

TravelSingleParentHet aanzienlijke aantal singles en scheidingen vormt een goede afzetmarkt voor de zogeheten ‘singlereizen’. Ook aan alleenstaande ouders wordt gedacht.

Al is men in Turkije over het algemeen dan niet zo kapot van het fenomeen eenoudergezinnen, toch is het een aanrader je in het Turkse avontuur te storten. Eenoudervakantiegids.nl biedt diverse reizen aan naar de Turkse Rivièra en Bodrum, zoals een verblijf in het 4 sterren hotel Palm Garden in Bodrum.

Bodrum is een gezellig dorpje aan de Egeïsche Zee van Turkije en biedt genoeg mogelijkheden, zoals de leuke souvenirwinkeltjes, even een dagje naar Griekenland (Kos) en zelfs zwemmen met dolfijnen. Daarbij organiseert de reisleiding allerlei leuke (verrassing)activiteiten. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagde eenoudervakantie!

Kijk hier voor meer informatie.

Lees ook:Vreselijke omstandigheden in Turkse dolfinaria aangeklaagd
Lees ook:Aardbeving voelbaar in Turkije
Lees ook:Nederlandse vrouwen zwemmen Bosporus (6.5 km) over voor goede doel
Lees ook:The Marmara Bodrum: sushi met adembenemend uitzicht
Lees ook:Aquamarine: het grootste (zoutwater)zwembad van Istanbul

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Eenoudervakanties naar Turkije

  1. Cihan Ozun

    Geachte heer / mevrouw,

    Mijn naam is Cihan Ozun en ik ben op zoek naar een stage als animator. Aankomende zomer is het de bedoeling dat ik 2 weken stage loop voor mijn opleiding. Ik volg momenteel de opleiding Sport en Bewegen aan het Albeda college, te Rotterdam. Ik zit nu in het tweede leerjaar. Afgelopen leerjaar heb ik een 3 daagse cursus gevolgd van het animatiebedrijf Jelloo waardoor ik nu voldoende kennis heb om als animator stage te kunnen lopen.

    Het spreekt mij erg aan om in een animatie team te werken. Ik kan goed alleen werken, maar werk ook graag samen in teamverband. Als animator lijkt het me erg leuk om met kinderen te werken en hun vakantie nog leuker te maken.

    Graag zou ik 2 weken deel uit mogen maken van uw animatie team. Er is geen exacte datum aangegeven wanneer ik de stage moet lopen, hierin ben ik erg flexibel.

    Voor meer informatie over mijn vaardigheden en ervaringen verwijs ik u graag naar mijn Curriculum Vitae. Graag wil ik u nog een toelichting geven op mijn sollicitatie.

    Met vriendelijke groet,

    Cihan Ozun
    Wolphaertstraat 90
    3082 BR, Rotterdam.
    Tel: 0623798195.

      /   Reply  / 
    1. Tosca de Jong

      Hoi Cihan,

      Ik kan je hier niet bij helpen.. ik beheer deze blog en schrijf voor deze blog. Ik werk niet voor een hotel of reisorganisatie.

      Succes!!

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>