Yolanthe’s nieuwe leven in Turkije

Turkije staat flink op z’n kop door de komst van ‘Wes & Yo’. Zowel Wesley als Yolanthe zijn warm onthaald in Istanbul en kunnen niet meer stuk. Wesley heeft vandaag zijn eerste training bij Galatasaray. Maar wat doet Yolanthe ondertussen?

Stappen en shoppen

De voetbalvrouw gaf al aan dat ze haar carrière nu even op een laag pitje zet en er helemaal wil zijn voor Wesley. Milaan omruilen voor Istanbul, het zou best wennen worden voor glamourgirl Yolanthe. Niet dat istanbul geen glamour heeft.. integendeel. Je hebt hier veel luxe malls, waar de hipste en duurste modezaken te vinden zijn. En het uitgaansleven is ook niet mis. Er zijn clubs in Istanbul waar het deurbeleid zo streng is dat je alleen met een bekende kop naar binnen mag. Yolanthe en Wesley zijn al wezen stappen in club Reina, de hipste club van de stad. Vooralsnog is Yolanthe nog niet alleen over straat gegaan. Slim van haar, want ze zou gelijk worden besprongen door Galatasaray-fans of journalisten.

Turkse chick

Hoewel Istanbul dus best een glamourstad te noemen is, kan je het niet vergelijken met een Madrid of Milaan. Istanbul is velen malen groter, verassender en drukker. Maar goed, Yolanthe hoeft geen drukke en stinkende stadsbus te pakken, dat scheelt weer. De kortje rokjes kan Yolanthe trouwens best in Istanbul blijven dragen, de Turkse vrouwen lopen er hier soms bloter bij dan in Nederland. Wel moet Yolanthe er op letten om geen domme uitspraken te maken over de Islam of de Turkse cultuur, want dat zullen de Turken haar niet in dank afnemen. Met haar filmpje ‘Turkse chick’ waren de Turken al niet erg blij en zelfs behoorlijk geschrokken.

 

Lees ook:Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe
Lees ook:Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie
Lees ook:Yolanthe speelt grote rol in Turkse komediefilm
Lees ook:Gaat Yolanthe alleen naar de Turkse bakker?
Lees ook:Grote brand Galatasaray Universiteit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>