Yolanthe straalt op Turkse televisie, Johan Derksen kotst er van

Yolanthe Cabau deed het afgelopen vrijdag erg goed op de Turkse televisie. In het programma ‘Beyaz Show’ werd ze met een groot applaus ontvangen door het Turkse publiek. Voetbalcommentator Johan Derksen vond het optreden echter walgelijk.

Yolanthe, die in het programma erg positief en vrolijk over wilde komen, liet aan de presentator weten dat zij erg blij is om in Turkije te wonen en vertelde dat zij Istanbul de mooiste stad ter wereld vind. Het Turkse publiek vond dit natuurlijk erg leuk om te horen. Ook de paar Turkse woordjes die zij uitsprak vonden de Turken geweldig.

Istanbul niet de mooiste…

Johan Derksen, die zich wel vaker negatief uitlaat over de voetbalvrouw, vond Yolanthe’s optreden in het programma erg goedkoop. ,,Hier moet ik van kotsen, het is een prachtige stad, ik ben er ook meerdere malen geweest. Maar het is niet zo dat het een droomstad is. Ik ken honderden betere steden, dit vind ik nou goedkoop”, aldus Derksen.

Zie hieronder een fragment uit het programma. Rond de 50ste minuut vertelt Yolanthe over Istanbul.

Lees ook:Yolanthe speelt grote rol in Turkse komediefilm
Lees ook:Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie
Lees ook:Yolanthe’s nieuwe leven in Turkije
Lees ook:Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe
Lees ook:Gaat Yolanthe alleen naar de Turkse bakker?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>