Turkey Now Festival 2010

Turkey NowOok in 2010 vindt er weer een Turkey Now Festival plaats met wereldmuziek, cross-overs tussen tradities en hedendaags, mode, cinema, toneel en meer.

Turkije heeft een roerige geschiedenis en een overdonderend aanbod aan kunst en cultuur met veel tradities, maar waarin ook eigentijdse muziek, moderne literatuur, mode en beeldende kunst volop bloeien. Vooral in Istanbul. Van 4 februari tot 4 april beleeft Turkey Now! zijn derde editie in Amsterdam en Rotterdam.

Het festival biedt een veelzijdige staalkaart met evenementen op het gebied van zowel muziek – van klassiek tot wereldmuziek, van gypsy tot jazz, van pop tot hiphop – als mode, film, fotografie en theater. In 2010 is Istanbul culturele hoofdstad van Europa., vandaar dat Turkey Now! ditmaal in het teken staat van de gigantische culturele diversiteit in deze bruisende metropool.

Lees ook:‘Turkey Now!’ festival in Nederland
Lees ook:Turkey Now! 2012
Lees ook:Turkse mode in de Bijenkorf
Lees ook:Turkey Now 2010: Koerdische zangeres Rojin
Lees ook:Pink Istanbul Art & Dance in Paradiso

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>