Turks dorp Şirince hét toevluchtsoord op 21 december

De inwoners van het Turkse dorpje Şirince weten niet wat ze meemaken….. duizenden mensen die er heilig van overtuigd zijn dat de wereld op 21 december zal vergaan hebben er massaal hotelkamers geboekt. Het Turkse dorpje zou samen met het Franse dorpje Bugarach de enige plek ter wereld zijn die niet zou vergaan.

De Blue Energy Group, een internationale club mensen die in het verhaal van de Maya kalender geloven zullen op 21 december massaal in Şirince verblijven, want daar is volgens hen het wel veilig.

De inwoners van het plaatsje (het zijn er slechts 600) zien normaal gesproken alleen toeristen in het zomerseizoen. Şirince, gelegen in de buurt van de badplaats Kuşadası, is een erg leuk en authentiek dorpje dat bekend staat om de wijn die er verkocht en gedronken wordt. Voor ’21 december’ is een speciale wijn op de markt gebracht. Zo’n 6000 flessen waarvan al een kwart is verkocht.

De Turken zijn aan de ene kant blij met de komst van zoveel duizenden mensen naar hun dorp, omdat het hoteleigenaren flink wat geld opleverd. Maar, ook zijn de Turken bang dat er te veel mensen naar het plaatsje zullen komen. Om zoveel mogelijk slaapplekken te creëren, hebben de inwoners extra kamers beschikbaar gesteld bij hun thuis en in hotels.

Er wordt gesproken over meer dan 60.000 mensen die allemaal van plan zijn naar Turkije te komen. Ook denken de Blue Energy leden dat Jezus op 21 december in Turkije zal verschijnen.

Lees ook:Bijna 400 Turkse stranden hebben ‘Blue Flag’ certificaat
Lees ook:Şile: het ideale toevluchtsoord
Lees ook:21 december komt eraan.. vrouw (55) compleet hysterisch
Lees ook:Barana Quintet brengt je in een roes
Lees ook:Tot rust komen in het mooie en authentieke Çeşme in Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>