21 december komt eraan.. vrouw (55) compleet hysterisch

Een Turkse vrouw (55) is een dag opgenomen geweest in psychiatrische inrichting omdat zij er van overtuigd is dat de wereld op 21 december vergaat. De vrouw had haar kinderen en buren zo bang gemaakt dat ze de politie voor haar hadden gebeld.

Fatma A. , een moeder van maar liefst 9 kinderen was zo hysterisch geraakt door alle berichten in kranten en op de televisie over dat de wereld op 21 december zal vergaan dat buren de politie voor haar hadden gebeld. De buren van de vrouw uit Ayvalık hoorden haar gillen en schreeuwen en vertrouwden de situatie niet meer. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen kreeg de vrouw gelijk een kalmeringsmiddel om tot rust te komen. De volgende dag mocht de vrouw weer naar huis.

Hoewel ze ondertussen wel wat gekalmeerd is, is de vrouw er nog steeds heilig van overtuigd dat de wereld zal vergaan op 21 december. Echter, niemand wil haar geloven. Zelfs de kinderen van de vrouw willen niet naar hun moeder luisteren. ,,Niemand gelooft mij, maar ik weet het zeker, we gaan er allemaal aan,” zei Fatma.

 

Lees ook:Turks dorp Şirince hét toevluchtsoord op 21 december
Lees ook:Tweeling Turkije blijkt van verschillende vaders
Lees ook:Pamuk’s ‘Het huis van de stilte’ in O.T. Theater
Lees ook:Vrouw gedood door echtgenoot wegens scheiding
Lees ook:Amerikaanse dood gevonden in Istanbul, Nederlandse gids verdacht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>