Hiddink vandaag gepresenteerd in Turkije

Guus_HiddinkGuus Hiddink is maandag in Istanbul gepresenteerd als bondscoach van Turkije. De 63-jarige oefenmeester heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2012, met een optie voor nog twee jaar.

“Dit land is voetbalgek en ik ben me ervan bewust dat de verwachtingen rond het nationale elftal altijd hooggespannen zijn”, vertelde de Nederlander tijdens de presentatie. “Ik denk dat het Turkse voetbal een mooie toekomst tegemoet gaat. Ik zal binnenkort met mijn werkzaamheden beginnen. In september spelen we eerste onze kwalificatiewedstrijden voor het EK van 2012″.

Hiddink gaat op 1 augustus officieel aan de slag voor de Turkse bond. Hij benadrukte daarbij (nogmaals) niet met een andere land naar het WK in Zuid-Afrika te gaan. ‘In de eerste plaats is dat fysiek niet op te brengen en in de tweede plaats wil ik me volledig kunnen concentreren op het werk dat me in Turkije te wachten staat.’

Momenteel staat de Nederlander nog onder contract bij de Russische bond. Met dit land plaatste hij zich niet voor de mondiale eindronde van komende zomer. Ook Turkije ontbreekt tijdens het WK.

Bron: Sportweek.nl

Lees ook:Guus Hiddink nieuwe bondscoach Turkije
Lees ook:Hiddink wijst vorstelijk Turks aanbod van de hand
Lees ook:Turken azen op Hiddink
Lees ook:Hiddink leidt Turkije naar eerste winst!
Lees ook:Hiddink neemt Van Hooijdonk mee naar Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>