Besseling wint in Belek

belek golfMet een tweede ronde in 70 slagen pakte Wil Besseling de titel in de ouverture van PGA Holland.

Met twee slagen onder par in zijn tweede en laatste ronde kwam Wil Besseling na twee rondes uit op level par. Gisteren had hij 74 slagen nodig voor zijn eerste omloop. Daarmee bleef Wil Besseling de rest van het veld, aangevoerd door Mark Reynolds, met in totaal met drie slagen voor.

Op de Faldo course bleek het voor de rest van het veld lastig scoren – deels veroorzaakt door de harde wind en een voor Belek niet karakteristieke gevoelstemperatuur van een graad of zes.

Leider van dag 1 met level par, John Boerdonk, leverde op de tweede dag stevig in met een ronde 82. Mark Reynolds, na dag 1 derde in het klassement, boekte een plaats winst met een tweede ronde 73 en een totaal van +3.

De enige damesprofessionals in het veld van deze ouverture van PGA Holland, Marjet van der Graaff en Kyra van Leeuwen wisten ook op dag 2 geen stempel te drukken op het toernooi. Van der Graaff tekende voor een tweede ronde 81, terwijl Van Leeuwen er 82 nodig had.

Bron: Golfsite.nl

Lees ook:Golf: Drie Nederlanders door in Turkije ‎
Lees ook:Golfster Boeljon tweede in Turkije
Lees ook:Honderden Beşiktaş fans stormen veld op (Galatasaray vlucht kleedkamer in)
Lees ook:Greipel eerste leider Turkije
Lees ook:Sophie in ´t Veld (D66): ‘Turkije boekt vooruitgang’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>