Turkse politie slaat vrouw met hoofddoek

turkse-politie-weer-in-de-clinch-met-demonstranten-id4553119-1000x800-nDat de Turkse politie compleet losgeslagen en meedogenloos is bewijst het volgende filmpje wel weer. Een Turkse vrouw die de Turkse vlag vasthoudt wordt door agenten zonder pardon geslagen. Ze proberen zelfs haar hoofddoek van haar hoofd te trekken. Een camera legde het vast.

Al weken lang komen de meest bizarre en heftige foto’s en filmpjes voorbij op sociale media van Turkse agenten die mensen slaan, schoppen en arresteren zonder (goede) reden. Vooral (jonge) vrouwen zijn vaak een target. Een paar weken terug was bijvoorbeeld te zien hoe een paar jonge tienermeisjes in Izmir zomaar werden geslagen door Turkse agenten.

Het filmpje van de vrouw met hoofddoek gaat nu rond op Facebook. Op Youtube wordt gevraagd het filmpje zoveel mogelijk te delen.

Lees ook:Turkse politie valt burgers aan
Lees ook:Journalist Gökhan Biçici (opnieuw) opgepakt door politie
Lees ook:Voetbalrivalen zij aan zij tegen gewelddadige Turkse politie
Lees ook:Turkse politie slaat voorbijganger (zonder reden) neer
Lees ook:CHP boycot herdenking stichting republiek om hoofddoek Turkse first lady

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>