Turkish Airlines weer de beste maatschappij

Turkish_airlines_boeing

De Turkse vliegmaatschappij Turkish Airlines is opnieuw uitgeroepen tot de beste van Europa. De Turken waren in 2011 en 2012 ook al de beste. Om het te vieren heeft Turkish Airlines een mooi promofilmpje gemaakt, waarin muzikanten over de hele wereld het Turkse volkslied spelen. Eerder waren voetballer Messi en basketballer Kobe Bryant ook in een filmpje te zien.

Turkish Airlines volgens Skytrax op 1

Skytrax World Airline Awards verkoos Turkish Airlines net als in 2011 en 2012 als beste vliegmaatschappij van Europa. Emirates is volgens Skytrax de beste maatschappij ter wereld.
Turkish Airlines is de sponsor van FC Barcelona en Manchester United. De Turken vervoeren sinds 2010 de spelers van de voetbalclubs.

Ongeluk Turkish Airlines Schiphol

In 2009 ging het mis met een toestel van Turkish Airlines in Nederland. Het toestel stortte neer in de buurt van de Polderbaan op Schiphol en brak in drie stukken. Er vielen toen negen doden, waaronder vier bemanningsleden.

Zie hier het promotiefilmpje:

Lees ook:Lionel Messi hét gezicht achter Turkish Airlines
Lees ook:Turkish Airlines gaat vaker vanaf Schiphol naar Istanbul vliegen
Lees ook:Turkish Airlines nieuwe sponsor van Feyenoord
Lees ook:Turkish Airlines opent lijndienst Istanbul Sabiha Gokcen
Lees ook:Messi en Bryant opnieuw in Turkish Airlines reclame

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>