Wesley maakt eerste doelpunt voor Galatasaray

Een goal waar veel Turken op zaten te wachten.. Wesley Sneijder heeft dan eindelijk een doelpunt gemaakt voor Galatasaray. En nog een mooie ook. De Turkse club won vanavond met 4-2 van Orduspor in de Türk Telekom Arena in Istanbul.

Galatasaray begon niet echt lekker en bleef voor de rust met 0-2 achter staan. In de tweede helft maakte Sneijder het verlossende doelpunt. Daarna ging het veel beter. Twee goals van Burak Yilmaz en een van Inan volgden. Mooi ingehaald dus van Galatasaray.

Orduspor?

Orduspor is een voetbalclub uit Odru, een plaatsje in het noorden van Turkije (aan de Zwarte Zee). De club is opgericht in 1967. De voetbalclub speelt in het paars-wit en de thuisbasis is het 19 Eylül Stadion. Orduspor vestigde in 2004-2005 een record in Turkije: de club won (in Lig B) zeventien wedstrijden achter elkaar. Hierdoor promoveerden ze naar Lig A.

Zie hieronder het doelpunt van Sneijder:

Lees ook:Gelijkspel Galatasaray – Schalke 04
Lees ook:Galatasaray wint van Manchester
Lees ook:Bijzonder: Galatasaray supporters zingen door ondanks nederlaag Champions League
Lees ook:Ajax verliest van Galatasaray in Antalya
Lees ook:Champions League: Galatasaray tegen Schalke 04

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>