Baywatch-ster in de bres voor zwerfdieren

Niemand minder dan Pamela Anderson komt op voor de Turkse zwerfdieren. Anderson is al jaren actief bezig en komt op voor dieren in nood. Zo wil ze in Turkije dat de burgers er zelf voor gaan zorgen dat het aantal zwerfdieren drastisch gaat verminderen.

Ze heeft een aantal weken in het Turkse Istanbul doorgebracht en ze is naar eigen zeggen in shock door de verwaarloosde dieren die ze daar in de straten gezien heeft.

Door brief te publiceren op haar Facebookpagina (voor iedereen bereikbaar) probeert ze om huiseigenaren aan te sporen goed na te denken over het castreren en steriliseren van hun huisdieren.

Volgens de Baywatch-ster zijn er in Turkije veel meer honden en katten dan het aantal baasjes dat ervoor wil zorgen. ‘’Denk alsjeblieft na over hoeveel leed je kan voorkomen door een eenvoudige chirurgische ingreep.’’ Aldus de bijna wanhopige Pamela Anderson.

Lees ook:Het barre leven van Turkse zwerfhonden
Lees ook:Hulp voor (gewonde) dieren in oosten van Turkije
Lees ook:Turkse zangeres Ajda Pekkan doet niet mee aan Offerfeest
Lees ook:Dierenactivisten vinden ‘kamelenworstelen’ een misdaad
Lees ook:Minder offers voor het offerfeest in Turkije

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Baywatch-ster in de bres voor zwerfdieren

  1. Maartren

    Wat leuk dat jullie Istanbul de hoofdstad van Turkije noemen! Is dat toekomstdenken gezien de plannen van Erdogan over de metropool?

      /   Reply  / 
    1. Marieke Lemke Auteur

      Mijn fout inderdaad, in de snelheid van het typen verkeerd gedaan. Het bericht is inmiddels aangepast. Bedankt voor je bericht.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>