Mor Kitabevi verkoopt Turkse boeken via webwinkel

Mor Kitabevi is zojuist gestart met de verkoop van Turkse boeken via haar webwinkel www.turkseboeken.nl. Naast boeken voor volwassenen biedt de webwinkel ook een groot aantal Turkse kinderboeken aan.

Mor Kitabevi wil binnen een zeer korte tijd uitgroeien tot dé grootste Turkse online boekwinkel van Nederland. De online boekenwinkel richt zich met name op hoog opgeleide studenten, professionals en jonge ouders met kinderen. “Jonge ouders hebben vooral behoefte aan informatieve en educatieve Turkse kinderboeken, waarmee ze de taalontwikkeling van hun kinderen kunnen stimuleren. Studenten en professionals interesseren zich ook steeds meer voor Turkse schrijvers en onderwerpen die Turkije aangaan”, aldus oprichtster Gülay Tuncer.

Tuncer heeft ervaring in de eCommerce markt en zet zich nu in om een groot assortiment Turkse boeken toegankelijk te maken in Nederland. Gülay Tuncer vervolgt, “Na 40 jaar in Nederland gewoond te hebben is het tijd voor een professionele aanbieder van Turkse boeken die kennis heeft van de markt, de doelgroep en het te voeren assortiment.”

Service en snelle levering

Klanten van Mor Kitabevi kunnen rekenen op een uitstekende service en levering binnen 2 dagen. Ook kunnen zij via Facebook en Hyves de ontwikkelingen van de webwinkel volgen. De komende maanden zal het assortiment verder uitgebreid worden.

Lees ook:Bol.com start met verkoop Turkse boeken
Lees ook:Exact start verkoop Exact Online in Turkije
Lees ook:Afgelopen tien jaar 250.000 kinderen seksueel misbruikt in Turkije
Lees ook:Kinderen hebben ook een e-visum voor Turkije nodig
Lees ook:Kindvriendelijk (vakantie)land

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mor Kitabevi verkoopt Turkse boeken via webwinkel

  1. M.ufacik

    Elif safak in AŞK isimli kitabın Hollanda çevirimi varmi?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>