Nieuwe videoclip Sertab Erener

Op 7 juni kwam het album Rengerenk van Sertab Erener uit. De eerste videoclip heeft de zangeres gemaakt voor het nummer Koparılan Çiçekler dat geschreven is door Soner Sarıkabadayı.

Op het album staan meer nummers die geschreven zijn door Soner, maar ook door Sertab’s liefje Demir Demirkan. Mustafa Ceceli is de arrangeur van het album. “Ik ben erg blij met het eindresultaat. Mustafa Ceceli en Soner Sarıkabadayı hebben me erg goed geholpen in de afgelopen maanden. Muziek is net als voetbal, je kan het niet alleen. Iedereen kan scoren, maar zonder een goed team maak je dat doelpunt niet.”

Sertab maakt zich geen zorgen om de late zomer release van het album. Ze vindt het niet relevant wat er om haar heen gebeurd. “Ik zie mezelf als de enige concurrent van mezelf. Ik houd me niet bezig met het werk van een andere artiesten.”

Bron: TurkStars.nl

Lees ook:Nieuwe clip Sertab Erener: Açık Adres
Lees ook:Sıla en Mustafa Ceceli winnaars Kral TV Music Awards
Lees ook:Multitalent Mustafa Ceceli in Deventer
Lees ook:Vierde videoclip voor Emir: Şiki Şiki
Lees ook:Tarkan terug met nieuwe single en mogelijk duet met Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>