Sezen Aksu naar New York na 10 jaar

sezen-aksuDe populaire Turkse zangeres Sezen Aksu zal tussen 4 en 7 april een reeks concerten geven in New York, meldt de Turkse krant Hürriyet.

De tour van Sezen Aksu begint op 4 april in de Strathmore Concert Hall in de stad North Bethesda in Maryland en gaat op 6 april verder in de Carnegie Hall van New York. Op 7 april eindigt Aksu’s tour in de Prudential Hall in Newark in New Jersey. De concerten hebben grote interesse gewekt bij in Maryland, New York en New Jersey wonende Turken.

Aksu is ook songwriter en producer en heeft meer dan 40 miljoen albums verkocht wereldwijd. Haar nicknames luiden “Queen of Turkish Pop” en “Minik Serçe” (Kleine Mus). Ze trad op in de Royal Albert Hall in Londen op 7 oktober in 2007. Ze was toen de tweede Turkse artiest na Zeki Müren die ooit heeft opgetreden in dit prestigieuze theater.

Aksu’s laatste concert in Amerika werd georganiseerd door het in New York gestationeerde “Moon and Stars Project” in 2000. Verwacht wordt dat nu meer dan 8,000 mensen haar concerten zullen bezoeken.

Lees ook:Optreden Rihanna laatste evenement in İnönü Stadium
Lees ook:Laat je raken door Ferhat Göçer
Lees ook:Multitalent Mustafa Ceceli in Deventer
Lees ook:Sting weer naar Istanbul
Lees ook:Eerste videoclip nieuwe cd Ferhat Göçer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>