Istanbul, de meest inspirerende stad ter wereld

Istanbul, de 2010 European Capital of Culture en “de meest inspirerende stad ter wereld”, zal zich tonen aan Europa en de wereld door een nieuwe reclamecampagne met reuzenfoto’s en een korte film.

“De meest inspirerende stad ter wereld” is de slogan van de reclamecampagne van de 2010 European Capital of Culture. Het doel is om een plaats in het bewustzijn van mensen te bemachtigen met zowel de campagne van volgend jaar als het lange termijn management van de stad.

De nieuwe reclamecampagne kan zowel bekeken worden in Turkije als daarbuiten. In grotere Europese steden als Parijs en Venetië zullen ook billboards worden verspreid. De campagne zal vlak voor 16 januari haar intrede doen, de datum van de officiële lancering van de 2010 European Capital of Culture evenementen.

De twee belangrijkste kenmerken van de reclamecampagne in het buitenland zijn de grote foto’s van Istanbul’s historische schiereiland en een één minuut durende film om de interesse van buitenlanders te wekken. De reuzenfoto’s van het schiereiland zijn al te bekijken in Europese steden.

De binnenlandse campagne gaat 11 december van start en heeft met drie korte films als doel de lokale aandacht te trekken naar de bijzonderheden van de stad. Deze worden vaak vergeten door de dagelijkse drukke gang van zaken.

De campagne gaat naar verwachting door tot februari via verschillende kanalen, waaronder televisie, internet, radio en billboards.

Daily Hürriyet

Lees ook:Paris Hilton overal te zien
Lees ook:Turkse film Benim Dünyam: een parel van een film
Lees ook:Wilders naar Turkije in januari
Lees ook:Turkse cineast wint twee prijzen in Ukraïne
Lees ook:Hotelgasten in Turkse Belek meest tevreden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>