Turkije heeft het er maar druk mee

Na de aanval op Koerdische rebellen heeft Turkije ook van zich laten horen in de strijd tegen Syrië. Men wil namelijk een internationale conferentie over het land.

Er is namelijk ook een aanval gewest op de stad Homs waarbij hoogstwaarschijnlijk honderd mensen om het leven zijn gekomen. De wijken in het plaatsje zijn met raketten en mortiervuren bestookt.

Vanuit de EU worden ook reeds straffen voorbereid tegen het regime van Assad. De bevolking van Syrië wordt namelijk het slachtoffer van een langlopende vete en dat moet voorkomen worden. Deze mensen hebben er niet voor gekozen maar lopen iedere dag gevaar.

Volgens meerdere landen moet samen gekomen worden om een straf te gaan bedenken en om een signaal af te zenden naar Syrië waar ze van zullen schrikken. Dit met de Turkse minister van Buitenlandse Zaken; Ahmet Davutoglu voorop.

Lees ook:Zes Turkse soldaten gedood bij aanval Koerdische rebellen
Lees ook:Nederlandse Wijbe Abma (21) held in Syrië
Lees ook:Turken demonstreren tegen VS: ‘Yankee go home’
Lees ook:Duizenden Israëliërs annuleren vakantie Turkije
Lees ook:Ook Nederlandse Patriots naar Turkije

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>