Man (28) met liefdesverdriet springt van viaduct en overlijdt

Een 28-jarige Turkse man sprong afgelopen zondagnacht van een viaduct in Istanbul nadat zijn vriendin het met hem had uitgemaakt. Hij is aan zijn verwondingen overleden.

Ali Keleş - de jongen waar het over gaat - werkte in een elektronicazaak in de wijk Bayrampaşa (aan de Europese kant van Istanbul). Keleş ontmoette zijn vriendin toen hij haar computer repareerde. Een vriend van de jongen vertelde dat het meisje de relatie verbrak toen Keleş haar vroeg om hem wat geld te lenen. Vlak hierna probeerde Keleş een eerdere zelfmoordpoging te doen door zichzelf te verwonden vlak voor het huis van het meisje. Hij raakte behoorlijk gewond en werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Tweede poging

Op de dag dat de Turk werd ontslagen uit het ziekenhuis sprong hij van een viaduct op de E5 snelweg in Bayrampaşa. Het voorval is gefilmd door de veiligheidscamera’s. De snelweg was tijdelijk afgesloten voor verkeer, omdat eerst het lichaam van Keleş van de weg afgehaald moest worden. De jongen overleed in de ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees ook:Peuter speelt op Turkse snelweg (video)
Lees ook:Vrachtwagen laat voetgangersbrug instorten in Istanbul
Lees ook:Verloven in Turkije is meer dan ‘een ring’ alleen
Lees ook:Turks meisje (12) doodgeschoten na liefdesbriefje
Lees ook:“Als ze niet doodgaat, vermoord ik haar”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>