ADV: Vakantiesteden special

Turkije staat voor zon, zee en strand. Jaarlijks krijgt het land ruim dertig miljoen buitenlandse toeristen op bezoek. Het merendeel verblijft aan de 7.200 kilometer lange kuststrook en komt om te genieten van de vele zonuren. Aan deze gigantische kuststrook zijn talloze badplaatsen gevestigd. Wij beschrijven enkele van de leukste steden voor u.

1. Antalya – Lara

Antalya en het aangelegen Lara staan symbool voor het Turkse massatoerisme. Beide plaatsjes liggen direct aan de Mediterraanse kust. Aan deze fijne stranden liggen de meest bezochte resorts van het land. Hier geniet u over het algemeen van het all inclusive concept. Dit houdt in dat praktisch alles (ook eten en drinken) is inbegrepen. Tijdens uw vakantie hoeft u zich dus nergens zorgen over te maken. Kortom: een vakantie in Antalya staat voor ontspanning, verzorging en zon- waterplezier. Prettige bijkomstigheid: de luchthaven ligt op slechts enkele kilometers.

2. Alanya

Alanya is een bruisende bestemming in het zuiden van Turkije. De stad biedt een gevarieerd aanbod aan accommodaties. Van eenvoudige appartementen in het levendige centrum tot luxueuze resorts in een meer afgelegen, natuurrijke omgeving. Alles is hier mogelijk! Proef de historie van de stad in de 13e eeuwse burcht, ontspan op het bekende Cleopatra-strand en beleef een nacht om nooit te vergeten in discotheek Havana. Alanya staat garant voor een spannende, veelzijdige en zonovergoten vakantie!

3. Side

Side staat bekend om haar fantastische stranden en luxueuze resorts. Het Turkse badplaatsje is hoofdzakelijk opgesplitst in twee stranden. Aan het platte westelijke strand is het merendeel van de resorts gevestigd. Hier vindt u ook vele tentjes met watersportmogelijkheden. Jetskiën en parasailen zijn absolute aanraders! Meer naar het oosten vindt u rustiger, duinachtig strand. Een rustig plekje om te genieten van de zon is altijd vindbaar, maar naast de stranden biedt een vakantie in Side u nog veel meer! Het moderne centrum biedt talloze restaurants, barretjes en nachtclubs. Met een bezoek aan een van de musea of overblijfselen uit de oudheid kunt u uw vakantie ook nog een culturele tint geven.

1 Reacties // Reageer

One thought on “ADV: Vakantiesteden special

  1. Chantal

    Ik vraag me af wat nu het beste is voor een vakantie naar Turkije. Ik weet dat Corendon een specialist is op dit gebied maar Sunweb is ook wel erg goedkoop. Zag hier tickets; http://traveloo.nl/sunweb-vakanties-2/ die top zijn. Biedt Corendon echter meerwaarde bij bijvoorbeeld stedentrips naar Istanbul? Sturen ze gidsen mee of zijn ze alleen een ‘specialist’ omdat ze er langer zitten. Wil het liefst met de familie naar Side ook. Iemand daar nog goede tips verder voor Hotels/hostels bijvoorbeeld? Wel goed qua prijs kwaliteit graag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>