Film Nefes krijgt hulp van Ferhat Göçer

Götür Beni Gittiğin Yere

De film Nefes die al door miljoenen Turken is bezocht krijgt een officiële soundtrack. De leadsingle van het aankomende album wordt Ferhat Göçer’s cover van Emrah’s “Götür Beni Gittiğin Yere”. Een erg mooie videoclip die je zal raken door de beelden van soldaten die met hun moeders bellen. De gesprekken zijn echte gesprekken van de acteurs met hun eigen moeders!

Nefes

De conservatorium studenten die de film gemaakt hebben, zijn langer dan een jaar niet thuis geweest, omdat ze volledig op wilden gaan in de omgeving. Dat deden ze allemaal zodat ze de barre omstandigheden waarin de soldaten verkeerden die ze naspelen zo goed mogelijk konden nadoen. Volgens de laatste recenties lijkt het erop dat de acteurs dat goed hebben gedaan.

In Nefes is een 40-man sterke legereenheid gestationeerd op de 2365m hoge berg Karabal en vervullen daar in alle eenzaamheid hun dienstplicht. Op de grens van leven en dood, leed en vreugde verdedigen de soldaten een zendstation.

Bekijk de trailer van Nefes.

Bron: Turkstars.nl

Lees ook:Al Pacino speelt in Koerdische film
Lees ook:De Turkse Lama’s
Lees ook:Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe
Lees ook:Turkse film Benim Dünyam: een parel van een film
Lees ook:Turks-Iraanse film Rhino Season in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>