Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe

Nieuws van de dag in Turkije: gaat Wesley Sneijder nou wel of niet voeballen bij de Turkse club Galatasaray? De Turken zijn nou eenmaal onzettende voetbalgekken en hebben het dus nergens anders meer over. Sneijder is alleen niet zo enthousiast. Hij heeft laten weten helemaal niet naar Turkije te willen.

Wesley’s voetbalclub Internazionale heeft al gesprekken gehad met de Turkse club over een overgang, maar het blijkt zo te zijn dat Wesley en vrouwlief Yolanthe daar niet veel voor voelen. Sneijder ligt al maanden met zijn club in de clinch, omdat hij zijn contract niet tegen slechtere voorwaarden wil verlengen. Hij is sindsdien niet meer opgenomen in de wedstrijdselectie en liet al weten open te staan voor een andere club. Maar of dat het Turkse Galatasaray is, is nog maar de vraag.

Schokkend en respectloos

Ook over Yolanthe wordt op dit moment veel gesproken in Turkije. In de Turkse media is een filmpje uit 2006 met de titel ’Turkse Chick’ opgedoken waar de Yolanthe de hoofdrol in speelt. Zij speelt in deze 10 minuten durende film een Turkse moslima die met een Nederlandse jongen het bos induikt om seks te hebben. Een zeer schokkende film voor de Turken. Voor iedereen eigenlijk wel, want de acteurs gaan veel te ver in deze film en gaan respectloos om met de Islam. Of Yolanthe nou spijt van dit acteerwerk heeft of niet, een geliefde voetbalvrouw zou ze nooit worden in Turkije.

Hier het filmpje:

Lees ook:Yolanthe speelt grote rol in Turkse komediefilm
Lees ook:Yolanthe’s nieuwe leven in Turkije
Lees ook:Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie
Lees ook:Gaat Wesley nou wel of niet naar Galatasaray?!
Lees ook:Wesley maakt eerste doelpunt voor Galatasaray

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>