Voetbalvrouw Yolanthe maakt reclame op Turkse televisie

Voetbalvrouw Yolanthe heeft haar weg in de Turkse media en televisiewereld al aardig gevonden. Ze is te zien in een reclamespotje en er gaan geruchten de ronde dat ze een rol krijgt in een Turkse soap.

Voetbalvrouwen

Wesley Sneijder en zijn Yolanthe lijken de ‘David en Victoria Beckham’ van Turkije te worden. De term ‘voetbalvrouw’ is tamelijk nieuw voor de Turken. Je hebt hier in Turkije maar weinig vrouwen die in the spotlights staan omdat ze met een voetballer getrouwd zijn. In Turkije gaat voetbal daadwerkelijk om voetbal en niet om wie het met wie doet. Blijkbaar maken de Turken een uitzondering voor Yo en Wes.

Reclame

Yolanthe is sindskort samen met Wesley te zien in een reclame van Lipton Ice Tea. Ze eten in het reclamespotje allerlei typische Turkse gerechten zoals çig köfte en lahmacun (wat wij in Nederland Turkse pizza noemen) en roepen continue çok güzel, wat ‘erg lekker’ betekent. Of Wesley en Yolanthe al toegekomen zijn aan het leren van meer Turkse woorden vraag ik mij af… 

Zie hier fragmenten uit de reclame:

 

Lees ook:Yolanthe speelt grote rol in Turkse komediefilm
Lees ook:Yolanthe’s nieuwe leven in Turkije
Lees ook:Wesley Sneijder niet naar Turkije / Turken boos op Yolanthe
Lees ook:Yolanthe straalt op Turkse televisie, Johan Derksen kotst er van
Lees ook:Turks ontbijt: uitgebreid én belangrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>